Selahaddin-Müzeyyen Kaçaker Anaokulu

Belgegeçer : 0 212 591 48 28
WEB https://smkanaokulu.meb.k12.tr
Adres : Merkez Mh. Altınoğlu Sk. 2/9 Avcılar / İstanbul
VİZYON : Okul öncesi eğitim kalitesinde sürekliliğin ve her koşulda en iyinin adresi olmak.
MİSYON : Geleceğin Türkiye’ si için insanlara sevgiyle yaklaşabilen paylaşımcı, çevresi ve kendisi ile barışık bireysel zenginlikleri ile çağa yön verebilen kendi alanında lider bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : EKO OKUL PROJESİ YEŞİL BAYRAK ÖDÜLÜ HAREZMİ EĞİTİM MODELİ eTwinning Avrupa Etiketi eTwinning Ulusal Etiket ULUSAL ÖĞRETMENLER ARASI YENİLİKÇİ ÖĞRETİM MATERYALLERİ TASARIM YARIŞMASI FİNALİSTLİĞİ

Öğretim Şekli :ikili eğitim
Saatler : SABAH GRUBU GİRİŞ-ÇIKIŞ SAATİ 08:00-13:00 ÖĞLE GRUBU GİRİŞ-ÇIKIŞ SAATİ 13:00-18:00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz kalorifer.
Servis :
Ulaşım : Otoyollar ve deniz yolu ile ulaşım mümkündür. Avcılar ve Şükrübey metrobüs duraklarına 350 m uzaklıktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Avcılar ilçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : E TWİNNİNG PROJESİ- HAREZMİ PROJESİ- EKO OKUL PROJESİ-SANAT TERAPİSİ PROJESİ